Klaas Jan Huntelaar: 'Wat is er nou leuker dan jezelf verbeteren!'
 
 

Diensten

De dienstverlening van VoetbalPsychologie bestaat uit een drietal mogelijkheden. In alle gevallen wordt voetbaltaal gesproken en ligt de basis van de training en begeleiding op het veld. Het doel is ten alle tijde prestatieverbetering van de speler, het team of de jeugdopleiding.

 1. Speler 
  Een op een wordt een voetballer getraind en begeleid om zijn voetbalhandelingen onder alle omstandigheden uit te voeren. Zo’n traject start altijd met een intake om te bepalen waar de behoefte ligt. Daarna wordt in overleg een aantal sessies ingepland afhankelijk van het einddoel.
  tarief in overleg

   
 2. Club
  Pakket A: worskhop

  VoetbalPsychologie verzorgt een workshop voor alle trainers binnen de club. In deze workshop worden de trainers concrete handvatten aangereikt hoe zij hun spelers op het veld zodanig kunnen trainen dat ze onder alle omstandigheden hun niveau kunnen halen. Eerst de theorie, daarna in de praktijk op het veld.
  tarief pakket A: € 450,- ex btw

  Pakket B: teambegeleiding
  VoetbalPsychologie loopt gedurende een periode mee met een team binnen de club. Tijdens deze periode verzorgt VoetbalPsychologie trainingen op het veld en begeleidt zowel het team als individuele spelers op basis van behoefte.
  tarief pakket B: afhankelijk van periode
   
 3. Regiobijeenkomsten
  VoetbalPsychologie verzorgt in het land regiobijeenkomsten waarvoor geïnteresseerden zich kunnen inschrijven. Tijdens deze bijeenkomsten wordt de thoerie van VoetbalPsychologie eerst uitgelegd en daarna vertaald naar het veld in concrete oefeningen.